RECENZE

Recenze Sítě snů

Postavy Moniky i Nahu jsou velice sympatické, každá je trochu jiná, ale mají mnohé společné. Například snahu pomáhat svým blízkým a chránit je, odhodlání, hrdost a další vesměs imponující rysy.

Kateřina Loučková, ctemeceskeautory.cz

Recenzi naleznete na tomto odkaze: https://www.ctemeceskeautory.cz/2021/06/recenze-sit-snu-petra-kubaskova.html?fbclid=IwAR25YHdIDyeFHMcOCXkWJ4t4HyEnffzB-3ywIYO_xdm8YktGZZVQyRzyPaA

A příběh to není ledajaký. Je totiž zvláštní, mnohovrstevný, místy snový, jindy drsně naturalistický, ale v každém případě jen těžko zaškatulkovatelný. Tohle je příběh, za kterým je cítit obrovská porce snahy, umu a troufnu si tvrdit, že i autorčina srdce a touhy splnit si svůj vlastní sen, který nedokáže spoutat jakýkoli snový lapač. 

Henry’s SF&F web, henryweb.cz

Celou recenzi si můžete přečíst na tomto odkaze: http://www.henryweb.cz/sit-snu-recenze/

Hlavní hrdinku Moniku a stejně tak i její kamarádku Julii jsem si hodně oblíbila. U jejich pasáží jsem se vždy nasmála, protože měly velmi vtipné slovní přestřelky.

Mrs. Jungová, mrs-jungova.blogspot.com

Celou recenzi naleznete zde: http://mrs-jungova.blogspot.com/2019/12/sit-snu-petra-kubaskova-recenze.html

Po všech čarodějnicích, upírech, vlkodlacích a elfech vymyslela Petra Kubašková originální fantasy zápletku s ne tak úplně tradičními duchy. 

Lea, snoubenitmou.blog.cz

Celou recenzi najdete zde: http://snoubenitmou.blog.cz/1712/recenze-knihy-sit-snu

Získala si mě, bavila mě, upoutala mě, napínala mě. Možná trošičku rychlejší konec, ale to se dá přehlédnout, po tom všem co Nahu a Monika zažijí.

Knižní blog neblog? , knizniblogneblog.home.blog

Celou recenzi si můžete přečíst tady: https://knizniblogneblog.home.blog/2018/04/22/sit-snu/

Kniha potěší ženy a ostatní živočišné druhy, které mají rády dobrý příběh, trochu tajemna a historii a věci skryté běžným smrtelníkům. Na dovolenou ideální, na dlouhé zimní večery také. Těším se na další autorčiny počiny.

Alex Drescher, alexdrescher..estranky.cz

Celou recenzi na Síť snů najdete zde: https://alexdrescher.estranky.cz/clanky/recenze/petra-kubaskova–sit-snu.html

Obklopí vás dym z ohniska, teplo kožušín, na ktorých spia deti. Spoznáte strach z neznámych javov a prírodných úkazov, ktoré si ľudia nedokázali vysvetliť. No z celej knihy budete cítiť niečo viac, voľačo, čo nás obklopuje a čo si uvedomujeme len vo vzácnych chvíľach pokoja alebo v lone prírody. 

Erika Adamcová, fandom.sk

Recenze v celém znění je na tomto odkaze: https://www.fandom.sk/clanok/recenzia-petra-kubaskova-sit-snu?fbclid=IwAR2kGmRNqL73R1piMAKjH4kp-q4iol4q3ogO9HDC4EaW8nXFXwdEsUxunwE

Úvodní obrázek lapače snů: Image by Anke Sundermeier from Pixabay. Thank you. ♥